Auto verhuur

My Ibiza Auto verhuur

My Ibiza Auto verhuur

Een huurauto is een handige en onafhankelijke manier om Ibiza te verkennen. Bij MyIbiza kun je veilig en voordelig een huurauto boeken. We bieden een breed scala aan auto’s, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw behoeften en budget. Met een huurauto kun je op je eigen tempo het eiland verkennen, van afgelegen stranden tot bruisende steden. Kies jouw ideale huurauto uit ons overzicht en geniet van de vrijheid om Ibiza te ontdekken.

Auto huren

Handig om te weten

Stappenplan auto huren

Wat heeft u nodig?

  • Een foto van de voor-en achterkant van uw rijbewijs
  • Adres bestuurder(s)
  • Vakantieadres
  • Credit card nummers + vervaldatum (visa/mc)
  • Vluchtnr aankomst + datum en tijd van landing
  • Datum en tijd van teruggave van de auto
  • Welke verzekering wilt u afsluiten, eigen risico met borg of full insurance verzekering (als je in het bezit bent van een credit card)

Het reservering proces 

Je begint het reservering proces bij het invullen van de kalender (vergeet niet de leeftijd aan te geven) daarna zie je gelijk de goedkoopste huurprijzen daar online boeken altijd voordeliger is dan ons balietarief. Als je met mínimum 30 dagen voor aankomst boekt en alles aanbetaald geven wij jou ook nog eens een extra 5% korting.Je kunt ook voor de aanbetaling van 20% gaan en dan betaal je de rest tijdens het ophalen van de auto.
Op pagina 2 kun je de extra´s terugvinden zoals bijvoorbeeld onze All in 1- verzekering zodat je geen eigen risico op de auto hebt en je betaalt dan ook geen borg als je een credit card toont. Daarna dien je de gegevens in te vullen van de hoofdbestuurder.
Na het afronden van het boekingsproces krijg je automatisch de bevestiging in je inbox. Vindt je deze niet terug kijk dan even in je spam/ongewenste emailfolder.

Bij aankomst op ibiza staat je auto klaar bij de AirPort zodat je niet hoeft te wachten, dit geld hetzelfde bij teruggave, auto neerzetten waar je hem ook hebt meegenomen. Dus maximaal van je vakantie genieten✌🏻

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag ook kun je ons altijd mailen via autoverhuur@myibiza.eu

Groetjes ✌🏻
Will Bosch
Myibiza

Voertuig

Uw voertuig staat voor uw klaar op het parkeerterrein van de luchthaven, geen tijdsverlies en geen transfer naar een buiten kantoor

Geen wachttijden

Geen wachttijden tijdens het ophalen van uw auto. Dus snel met de auto op weg naar je vakantieadres.

Verzekering

Slechts één enkele verzekering die alle schade afdekt, heel eenvoudig

Lokaal

Lokaal familiebedrijf opgericht in 1956, zonder overboekingen

experience the passion

Ibiza and Formentera from the air

Parkeren

Op Ibiza zijn er verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar voor gehuurde auto’s. In drukke gebieden zoals Ibiza-stad en San Antonio vind je parkeerplaatsen in de buurt van attracties en bezienswaardigheden. Let op de parkeertarieven en beperkingen. Parkeerapps kunnen handig zijn om beschikbare parkeerplaatsen te vinden en te betalen.

Er zijn ook speciale parkeerterreinen en garages beschikbaar, vooral in stedelijke gebieden. Controleer vooraf de tarieven. Voor afgelegen bestemmingen en stranden zijn er vaak parkeermogelijkheden, zij het soms beperkt. Kom vroeg om een plek te bemachtigen.

Respecteer lokale verkeersregels en parkeerborden om boetes te voorkomen. Parkeer je auto veilig en legaal. Zoek naar parkeerplekken die bij jouw bestemming passen en geniet zorgeloos van je tijd op Ibiza.

Tankstation

Op het eiland zijn er verschillende benzinestations, zowel langs hoofdwegen als in dorpen. Zorg ervoor dat je weet waar de dichtstbijzijnde benzinestations zijn ten opzichte van je accommodatie en bezienswaardigheden.

Op Ibiza kun je zowel benzine als diesel vinden. Controleer welk type brandstof jouw huurauto nodig heeft. De meeste benzinestations accepteren zowel contant geld als creditcards, maar sommige kleinere stations accepteren mogelijk alleen contante betalingen.

Tank regelmatig, vooral als je lange afstanden gaat afleggen of naar afgelegen gebieden gaat. Prijzen kunnen variëren tussen benzinestations, dus vergelijk vooraf de prijzen. Door je vooraf in te lezen over het tanken op Ibiza, voorkom je ongemakken en kun je zorgeloos genieten van je verblijf op het prachtige eiland.

Openbaar vervoer

Op Ibiza kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer, waaronder ongeveer 40 buslijnen die het eiland bestrijken. Met deze busdiensten kun je gemakkelijk verschillende bestemmingen bereiken, van bruisende steden tot afgelegen stranden. Het openbaar vervoer is een betrouwbare en handige manier om rond te reizen.

Daarnaast kun je ook eenvoudig een taxi aanhouden op Ibiza. Taxistandplaatsen zijn te vinden op strategische locaties, waaronder toeristische plekken, luchthavens en steden. Met een taxi kun je direct naar je gewenste bestemming reizen, zonder te hoeven wachten.

Of je nu kiest voor het openbaar vervoer met de bus of het comfort van een taxi, beide opties bieden flexibiliteit en stellen je in staat om het eiland te verkennen volgens jouw eigen schema en voorkeuren. Met het openbaar vervoer of een taxi hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van parkeerplaatsen of het navigeren door het verkeer, waardoor je ontspannen kunt genieten van je verblijf op Ibiza.

Cor en Don
Cor en Don