Auto verhuur

My Ibiza Auto verhuur

My Ibiza Auto verhuur

Het is erg handig om een auto te vinden en te huren tijdens jouw verblijf op Ibiza, zo ben je nooit afhankelijk van het openbare vervoer en kun je gemakkelijk en snel het eiland verkennen! Via My Ibiza kun je gemakkelijk en goedkoop jouw huurauto zoeken en boeken. We hebben een zeer uitgebreide keuze en je huurt veilig en betrouwbaar bij een gerenommeerde autoverhuurbedrijf. We hebben hieronder een overzicht van alle mogelijkheden!

Auto huren

Handig om te weten

Stappenplan auto huren

Wat heeft u nodig?

  • Een foto van de voor-en achterkant van uw rijbewijs
  • Adres bestuurder(s)
  • Vakantieadres
  • Credit card nummers + vervaldatum (visa/mc)
  • Vluchtnr aankomst + datum en tijd van landing
  • Datum en tijd van teruggave van de auto
  • Welke verzekering wilt u afsluiten, eigen risico met borg of full insurance verzekering (als je in het bezit bent van een credit card)

Het reservering proces 

Je begint het reservering proces bij het invullen van de kalender (vergeet niet de leeftijd aan te geven) daarna zie je gelijk de goedkoopste huurprijzen daar online boeken altijd voordeliger is dan ons balietarief. Als je met mínimum 30 dagen voor aankomst boekt en alles aanbetaald geven wij jou ook nog eens een extra 5% korting.Je kunt ook voor de aanbetaling van 20% gaan en dan betaal je de rest tijdens het ophalen van de auto.
Op pagina 2 kun je de extra´s terugvinden zoals bijvoorbeeld onze All in 1- verzekering zodat je geen eigen risico op de auto hebt en je betaalt dan ook geen borg als je een credit card toont. Daarna dien je de gegevens in te vullen van de hoofdbestuurder.
Na het afronden van het boekingsproces krijg je automatisch de bevestiging in je inbox. Vindt je deze niet terug kijk dan even in je spam/ongewenste emailfolder.

Bij aankomst op ibiza staat je auto klaar bij de AirPort zodat je niet hoeft te wachten, dit geld hetzelfde bij teruggave, auto neerzetten waar je hem ook hebt meegenomen. Dus maximaal van je vakantie genieten✌🏻

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag ook kun je ons altijd mailen via autoverhuur@myibiza.eu

Groetjes ✌🏻
Will Bosch
Myibiza

Leuk om te zien

Route naar je huurauto

Kortingscode voor uw huurauto
experience the passion

Ibiza and Formentera from the air

Tankstation

Wil je je alvast inlezen over het tanken op Ibiza? Zodat je straks niet zonder lege tank komt te staan!

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Parkeren

Een auto gehuurd? Dan is het handig om te weten waar je deze het beste kunt parkeren.

Openbaar vervoer

Op Ibiza kun je gebruik maken van het openbaar vervoer. Er zijn ongeveer 40 buslijnen te vinden. Daarnaast kun je ook gemakkelijk een taxi aanhouden.

Cor en Don