Stel je voor: een afgelegen stukje paradijs, omringd door de natuur, een ongerept strand en de magie van de zon die langzaam onder de horizon zakt. Dit alles en meer wacht op je bij Sunset Ashram, een legendarische strandclub gelegen aan de ongerepte westkust van Ibiza. Beroemd om zijn adembenemende zonsondergangen en unieke ambiance, is Sunset Ashram veel meer dan alleen een plek om te ontspannen – het is een ervaring van pure verwondering en genot.

Sunset Ashram bevindt zich in het midden van een prachtige baai, omringd door de azuurblauwe wateren van Cala Conta en de warme gouden tinten van het natuurpark. Hier vind je een omgeving die doordrenkt is van sereniteit en schoonheid, en het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf onder te dompelen in de rust van de natuur.

Wat Sunset Ashram zo uniek maakt, is het prachtige contrast tussen zijn natuurlijke omgeving en de levendige kleuren van de Indiase winkel die erin is gehuisvest. Deze winkel is een visuele verrukking, gevuld met frisse, sensuele en sexy ontwerpen die doen denken aan exotische markten en verre landen. Hier kun je niet alleen genieten van de natuurlijke pracht, maar ook de rijke culturele diversiteit die Ibiza te bieden heeft.

De zonsondergangen bij Sunset Ashram zijn legendarisch en mogen niet worden gemist. Als je een tafel wilt bemachtigen om deze betoverende momenten te beleven, is het raadzaam om vooraf te reserveren. Vanaf 17:00 uur beginnen ze de tafels klaar te maken voor degenen die een tafel hebben gereserveerd. Hoewel de zelfbedieningsoptie beschikbaar is van 10:00 tot 18:00 uur, opent het restaurant zijn deuren om 15:00 uur en blijft het open tot middernacht, zodat je kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes terwijl je de zon ziet zakken in de horizon.

Sunset Ashram opent zijn deuren om 10:00 uur en blijft tot middernacht geopend, waardoor je de vrijheid hebt om te genieten van zijn serene pracht gedurende de hele dag. Of je nu komt voor een rustige ochtend, een ontspannen middag of een magische avond, Sunset Ashram biedt een tijdloze ervaring die je koestert lang nadat je het strand hebt verlaten.

Betreed de magische wereld van Sunset Ashram en ontdek de ware essentie van de Ibiza-zonsondergang!