Boottocht naar Ibiza

Met de boot naar Ibiza?

Met de boot naar Ibiza?

Reis op een unieke manier naar Ibiza door te kiezen voor een boottocht vanaf het vasteland van Spanje. Met verschillende havens om uit te kiezen, biedt deze ontspannen en schilderachtige optie een prachtig uitzicht op de oceaan en de kustlijn. Neem plaats op het dek, geniet van de warme zonnestralen en laat de zeebries door je haren waaien terwijl je naar Ibiza vaart.

Hoelang duur het met de boot naar Ibiza?

Tegenwoordig zijn er meerdere veerdiensten vanaf Spanje naar Ibiza. Er zijn 3 havens in Spanje die per boot verbonden worden met 2 havens van Ibiza. Er zijn dagelijks 59 overtochten die verzorgd worden door 6 verschillende maatschappijen. De kortste vaartijd is ongeveer 25 minuten.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Voor het meenemen van je huisdier(en), moet je vaak extra betalen. Wanneer je je hond of kant hebt meegenomen moet deze eenmaal aan boord in de verplichte ‘pet zone’ blijven. De pet zones zijn ingericht met ruime hokken in verschillende maten en er zijn eet en drinkbakjes aanwezig. Daarnaast kun je de pet zone altijd bezoeken, maar dit is alleen toegankelijk voor de eigenaars.

Boottocht

Wat kun je allemaal verwachten op een boottocht? Het hangt natuurlijk af bij welke vaarmaatschappij jij je boottocht boekt, maar bij bijna vrijwel alle boten kun je een self-service restaurant, een lobby, een buitendek, een zitgedeelte, een receptie, toiletten, een ‘pet zone’, een bar en een aantal kajuiten. Bij de wat luxere boten vind je ook een zwembad op het dek en een bioscoop voor de kids.

Een onvergetelijke ervaring op zee!

Zeilen Ibiza

Meer informatie

Vaarmaatschappijen

Baleària

Baleària verbindt het vaste land van Spanje met de eilanden, Mallorca, Menorca, Formentera en natuurlijk Ibiza! De maatschappij voert jaarlijks ongeveer 3,5 miljoen passagiers naar de eilanden of het vaste land. Welke route u ook kiest, Baleària zorgt voor een comfortabele reis, die u en uw voertuig met gemakt van het de ene plek naar de andere plek brengt. Beleària vaart vanuit Barcelona, Valencia en Denia.

Voor meer informatie check de website van Baleària.

Trasmediterranea

Transmediterranea verbindt net als Baleària het vaste land van Spanje met de Spaanse schiereilanden. Deze maatschappij is de grootste van Spanje en behoort tevens tot de grootste maatschappijen van Europa. Voor korte overtochten gebruikt Transmediterranea high speed vaartuigen. De veerboten bieden veel comfort, en bestaan uit stijlvolle en modere vaartuigen met een luxueze inrichting. Trasmediterranea vaart vanuit Barcelona en Valencia.

Voor meer informatie check de website van Tranmediterranea.

Aquabus

Aquabus, dé veerbootmaatschappij in de regio, biedt snelle en betrouwbare overtochten tussen Ibiza, Formentera en zelfs het vasteland. Met onze moderne veerboten en uitgebreide ervaring zorgen wij voor een onvergetelijke reis. Ontdek de prachtige eilanden, verken de kustlijn van Ibiza of maak de populaire Denia-Ibiza route. Aquabus staat garant voor comfort, snelheid en betrouwbaarheid tijdens jouw avontuur. Stap aan boord en geniet van een geweldige ervaring met Aquabus.

Voor meer informatie check de website van Aquabus.

Mediterranea Pitiusa

Mediterranea Pitiusa is dé lokale veerbootmaatschappij die de eilanden Ibiza, Formentera en Mallorca met elkaar verbindt. Reis comfortabel en gemakkelijk met onze moderne veerdiensten, speciaal ontworpen voor passagiers en voertuigen. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee terwijl je moeiteloos tussen de eilanden reist. Stap aan boord van onze veerboot en ervaar onvergetelijke momenten op prachtige bestemmingen. Met Mediterranea Pitiusa kies je voor betrouwbaarheid en gastvrijheid tijdens je eilandavontuur.

Voor meer informatie check de website van Mediterranea Pitiusa.

Cor en Don
Cor en Don
Cor en Don