Parkeren Ibiza

Parkeren in Ibiza

Parkeren in Ibiza

Vergeet de parkeermeters in Ibiza-stad en kies voor het gemak van ElParking. Met deze app kun je je parkeerplaats via je smartphone betalen. De parkeertijd start op het moment dat je de auto parkeert. Wanneer de tijd bijna is verstreken, krijg je een melding. Als je vroegtijdig vertrekt, dan wordt de ongebruikte tijd vergoed. Eenvoudig, snel en gemakkelijk mobiel parkeren en betalen voor de werkelijke parkeertijd.
Tip: waar u ook heen gaat op vakantie vind u beschikbare parkeerplekken, op deze site hoeft u alleen uw bestemming, de tijd en datum van aankomst in te vullen en u krijgt een overzicht van beschikbare plek door middel van een kaart.

Es Pratet

Es Pratat is een ruime en goed georganiseerde parkeerplaats in de buurt van de haven. Met 1.100 beschikbare parkeerplekken en 24/7 openingstijden, is er altijd wel een plekje vrij, ongeacht het tijdstip van de dag. Je kunt dus op elk moment van de dag gemakkelijk je voertuig parkeren en genieten van je tijd in de omgeving van de haven, zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een parkeerplek.

In de straten

In Ibiza gelden verschillende parkeerregels. Gratis parkeren is toegestaan bij de witte lijnen, terwijl u bij de blauwe lijnen moet betalen en maximaal 2 uur kunt blijven staan. Parkeren is echter verboden bij gele strepen. Het is belangrijk om de parkeerborden en -markeringen goed in de gaten te houden om boetes te voorkomen.

IKEA

Achter de IKEA-vestiging bevindt zich een ruime parkeerplaats waar je kosteloos kunt parkeren. Met maar liefst 900 beschikbare parkeerplaatsen is er voldoende ruimte voor bezoekers. Het handige van deze locatie is dat het op slechts een kwartiertje lopen van het centrum ligt, waardoor je gemakkelijk te voet naar je bestemming kunt gaan. Als je liever niet wilt lopen, rijden er ook pendelbussen vanaf de parkeerplaats naar het centrum, waardoor je snel en comfortabel op je gewenste locatie kunt komen. Deze service zorgt voor extra gemak en flexibiliteit tijdens je bezoek aan de stad.

Ibiza stad

Parque de la Reina Sofia is een uitstekende keuze voor betaalbaar parkeren in Ibiza stad. Deze parkeergarage is 24 uur per dag geopend, waardoor je op elk moment van de dag terecht kunt. Met slechts €1,- per uur parkeren, biedt het een budgetvriendelijke optie voor bezoekers. Je kunt dus zonder zorgen je auto hier achterlaten terwijl je de stad verkent.

Voor diegenen die bereid zijn iets verder van het centrum te parkeren, is Camara Municipal de Eivissa een goede optie. Hoewel het iets verder weg ligt, biedt het nog steeds betaalbaar parkeren tegen een tarief van slechts €0,50 per uur. Dit kan vooral handig zijn als je van plan bent om langere tijd in de stad door te brengen en graag wilt besparen op parkeerkosten. Kies gewoon de parkeerlocatie die het beste past bij jouw behoeften en geniet van je tijd in Ibiza!

Cor en Don
Cor en Don
Cor en Don