Voor kinderen op Ibiza

Voor kinderen op Ibiza

Op Ibiza heb je ontzettend veel verschillende uit accomodaties, waardoor het vaak lastig is om een keuze te maken. Om het wat overzichtelijker te maken helpen we je graag met wat informatie over de verschillende mogelijkheden, zo weet je hopelijk snel wat wel en totaal niet bij je past.

C’an Perre Mussona

De ecologische boerderij Can Perre Mussona is gelegen tussen San Carlos en Santa Eularia. Het is even zoeken maar volg de bordjes met de blauwe big. Een heerlijke plek voor kids om spelenderwijze kennis te maken met de boerderij. De dieren die je hier vind zijn lokale rassen die bijna nergens meer voor komen en speciaal hier gekweekt worden. Al het vlees gaat ook naar de beste restaurants die Ibiza te bieden heeft. De dieren groeien op in een omgeving zonder chemicaliën en pesticide en voldoende ruimte.

Voor de kids is het erg leuk om te kijken naar de kippen, varkens, paarden en hoe de groente vanaf de kiem naar volwaardige producten gekweekt wordt. Eens in de zoveel tijd is er ook een marktje waarbij alle items van de boerderij geproefd kunnen worden.

Ibiza Jeep Safari

Stoer! Gezellig met het hele gezin de ruige plekjes van Ibiza ontdekken. Tijdens de safari kom je voorbij en stop je bij de meest mooiste plekjes en stranden van Ibiza. Er zijn ook meertalige gidsen aanwezig die jou dingen over Ibiza kunnen vertellen die je, ook al kom je er al jaren, nog niet wist. Rond het middaguur wordt er ook een lunchpauze ingelast en dan krijg je ofwel een broodje op het strand of wordt er wat gegeten in een lokaal restaurant, dat inbegrepen is in de prijs van de tour. Na de lunchpauze krijg je even de tijd om een verfrissende duik te nemen op één van de mooiste stranden in het noorden van het eiland.

Aquarium Cap Blanc

Hoe leuk om samen met je gezin je te begeven in de Middellandse Zee met heel veel verschillende vissen en zeeplanten. Ook nog eens erg informatief omdat je door alle informatieborden veel kan opsteken over allerlei soorten vissen.

Openingstijden:
Van mei t/m oktober: 10.00 – 22.00
November t/m april: ´s zaterdags van 10.00 – 14.00

Tarieven:
Volwassenen: € 4,80
Kinderen (4-12 jaar): € 2,80

Acrobosc

Zin in actie en samen je vrienden of met het gezin? Dan moet je echt naar Acrobosc Ibiza in Santa Eulalia gaan. Je kan er over touwen lopen, van kabels af glijden en nog veel meer spannende dingen doen. Safety first, want je zit uiteraard goed vast. Het park beschikt over drie verschillende parcours en het duurt circa drie uur om het hele parcours af te leggen. Super leuk dagje uit en door de bomen ben je goed beschut voor de zon.

Tarieven:
Groene parcours (-3 jaar): €10
Blauw parcours (kinderen & volwassenen): €10
Rood parcours (volwassenen): €15
Blauw + rood parcours: €20

Ibiza Karting

Ben je in de buurt van Sant Antonio met je kids of met een hele groep dan kun je je uitleven bij Ibiza Karting. Ze hebben hier verschillende type karts beschikbaar en tevens kun je gebruik maken van groepsarrangementen.

Openingstijden
Mei en Okt: elke dag van 10 – 22 uur
Juni en Sept: Elke dag van 10 – 24 uur
Juli en Aug: van 10 – 02:00 uur

Tarieven:
Volwassenen: vanaf €15 en kids €10,-

Go Karts

Een dag geen zin in aan het strand te liggen of is het wat minder weer…. Ga dan lekker racen bij Go Karts in Santa Eulalia. Voor de kleinste zijn er Electric, Duo en Baby karts en voor de stoere kids zelfs 400cc karts.

Openingstijden
April, mei en oktober: 10.00 – 21.30
Juni tot september: 10.00 – 22.30

November tot maart:
Maandag tot zondag: 10.00 – 20.30
Vrijdag: 16.00 – 20.30

Cor en Don
Cor en Don
Cor en Don