Voor kinderen

Voor kinderen op Ibiza

Voor kinderen op Ibiza

Ontdek de vele geweldige locaties voor kinderen op het prachtige Ibiza! We kunnen niet wachten om je te laten kennismaken met alle vrolijke en speelse plekken die het eiland te bieden heeft. Van kleurrijke speeltuinen tot spannende kartbanen, er is altijd iets leuks te beleven voor onze kleine avonturiers. Ibiza bruist van de energie en biedt volop mogelijkheden voor eindeloos plezier en lachende gezichten. Maak je klaar om samen met je kinderen onvergetelijke herinneringen te maken op dit zonnige en vrolijke eiland!

C’an Perre Mussona

De ecologische boerderij Can Perre Mussona is gelegen tussen San Carlos en Santa Eularia. Het is even zoeken maar volg de bordjes met de blauwe big. Een heerlijke plek voor kids om spelenderwijze kennis te maken met de boerderij. De dieren die je hier vind zijn lokale rassen die bijna nergens meer voor komen en speciaal hier gekweekt worden. Al het vlees gaat ook naar de beste restaurants die Ibiza te bieden heeft. De dieren groeien op in een omgeving zonder chemicaliën en pesticide en voldoende ruimte.

Voor de kids is het erg leuk om te kijken naar de kippen, varkens, paarden en hoe de groente vanaf de kiem naar volwaardige producten gekweekt wordt. Eens in de zoveel tijd is er ook een marktje waarbij alle items van de boerderij geproefd kunnen worden.

Ibiza Jeep Safari

Stoer! Gezellig met het hele gezin de ruige plekjes van Ibiza ontdekken. Tijdens de safari kom je voorbij en stop je bij de meest mooiste plekjes en stranden van Ibiza. Er zijn ook meertalige gidsen aanwezig die jou dingen over Ibiza kunnen vertellen die je, ook al kom je er al jaren, nog niet wist. Rond het middaguur wordt er ook een lunchpauze ingelast en dan krijg je ofwel een broodje op het strand of wordt er wat gegeten in een lokaal restaurant, dat inbegrepen is in de prijs van de tour. Na de lunchpauze krijg je even de tijd om een verfrissende duik te nemen op één van de mooiste stranden in het noorden van het eiland.

Aquarium Cap Blanc

Aquarium Cap Blanc Ibiza is een unieke onderwaterattractie die jong en oud fascineert. Het is gevestigd in een natuurlijke grot, waardoor het een adembenemende setting biedt. Je kunt hier een verscheidenheid aan zeeleven bewonderen, waaronder kleurrijke vissen en zeldzame zeedieren. Met educatieve tentoonstellingen en interactieve ervaringen is het een leerzame en boeiende plek voor kinderen. Bovendien is er een speciale voedershow waarbij je de dieren van dichtbij kunt zien.

Openingstijden
Ma: 10u tot 20.30u
Di: 10u tot 20.30u
Woe: 10u tot 20.30u
Do: 10u tot 20.30u
Vrij: 10u tot 20.30u
Za: 10u tot 20.30u
Zo: 10u tot 20.30u

Tarieven:
Volwassenen: € 4,80
Kids (4-12 jaar): € 2,80

Acrobosc

Zin in actie en samen je vrienden of met het gezin? Dan moet je echt naar Acrobosc Ibiza in Santa Eulalia gaan. Je kan er over touwen lopen, van kabels af glijden en nog veel meer spannende dingen doen. Safety first, want je zit uiteraard goed vast. Het park beschikt over drie verschillende parcours en het duurt circa drie uur om het hele parcours af te leggen. Super leuk dagje uit en door de bomen ben je goed beschut voor de zon.

Openingstijden
Ma: GESLOTEN
Di: GESLOTEN
Woe: GESLOTEN
Do: GESLOTEN
Vrij: GESLOTEN
Za: 10u tot 20u
Zo: 11u tot 20u

Tarieven:
Groene parcours (-3 jaar): €10,-
Blauw parcours (kinderen & volwassenen): €10,-
Rood parcours (volwassenen): €15,-
Blauw + rood parcours: €20,-

Ibiza Karting San Antonio

Ibiza Karting San Antonio is dé plek voor een opwindende kartervaring op Ibiza. Dit kartcircuit biedt sensatie en plezier voor zowel kinderen als volwassenen. Met snelle karts, uitdagende bochten en een professioneel ontworpen baan is het een ideale bestemming voor liefhebbers van snelheid. Het park beschikt ook over andere activiteiten zoals een speeltuin en een café, waardoor het een geweldige locatie is voor een gezinsuitje. Of je nu een ervaren coureur bent of gewoon op zoek bent naar wat spanning en plezier, Ibiza Karting San Antonio is een must-visit attractie op het eiland.

Openingstijden
Ma: 11u tot 20u
Di: 11u tot 20u
Woe: GESLOTEN
Do: 11u tot 20u
Vrij: 11u tot 20u
Za: 11u tot 20u
Zo: 11u tot 20u

Tarieven:
Volwassenen: vanaf €15,-
Kids: vanaf €10,-

Go Karts Santa Eulalia

Go Karts Santa Eulalia is dé plek voor een adrenaline-gevulde ervaring op Ibiza. Hier kunnen kinderen en volwassenen genieten van spannende kartwedstrijden op een professioneel circuit. Met snelle karts, uitdagende bochten en een veilige omgeving is het een geweldige plek voor liefhebbers van snelheid. Daarnaast biedt het park ook andere leuke activiteiten zoals trampolines en een speeltuin, waardoor het een ideale bestemming is voor een gezinsuitje.

Openingstijden
Ma: GESLOTEN
Di: 11u tot 20u
Woe: 11u tot 20u
Do: 11u tot 20u
Vrij: 11u tot 20u
Za: 11u tot 20u
Zo: 11u tot 20u

Gran Piruleto Park

Gran Piruleto Park Ibiza is een levendig en kleurrijk kinderpark op het eiland. Het park biedt een scala aan attracties en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Met een verscheidenheid aan glijbanen, springkussens, ballenbaden en klimtoestellen is er volop speelplezier. Het park heeft ook een speciale zone voor peuters, waar ze veilig kunnen spelen. Daarnaast organiseert Gran Piruleto Park regelmatig shows en entertainment voor extra plezier en vermaak.

Openingstijden
Ma: GESLOTEN
Di: GESLOTEN
Woe: 18u tot 22u
Do: 18u tot 22u
Vrij: 18u tot 22u
Za: 18u tot 22u
Zo: 18u tot 22u

Tarieven:
Volwassenen: GRATIS
Kids €7,-

Cine Regio

Cine Regio Ibiza is een betoverende bioscoop die niet alleen geschikt is voor volwassenen, maar ook een geweldige plek biedt voor kinderen. Met een kindvriendelijke sfeer en films die speciaal zijn geselecteerd voor jongere kijkers, is het de ideale bestemming voor een gezinsuitje. De comfortabele stoelen zorgen ervoor dat kinderen zich meteen thuis voelen en kunnen genieten van de film. Bovendien organiseert Cine Regio Ibiza regelmatig speciale kinderfilmvoorstellingen en evenementen, waardoor kinderen een unieke en leuke bioscoopervaring kunnen beleven. Van kleurrijke animatiefilms tot spannende avonturen, er is altijd iets voor elk kind om van te genieten bij Cine Regio Ibiza.

Tarieven:
Vanaf: €6,-

Cor en Don
Cor en Don
Cor en Don