Voor kinderen op Ibiza

Voor kinderen op Ibiza

Op Ibiza heb je ontzettend veel verschillende uit accomodaties, waardoor het vaak lastig is om een keuze te maken. Om het wat overzichtelijker te maken helpen we je graag met wat informatie over de verschillende mogelijkheden, zo weet je hopelijk snel wat wel en totaal niet bij je past.

C’an Perre Mussona

De ecologische boerderij Can Perre Mussona is gelegen tussen San Carlos en Santa Eularia. Het is even zoeken maar volg de bordjes met de blauwe big. Een heerlijke plek voor kids om spelenderwijze kennis te maken met de boerderij. De dieren die je hier vind zijn lokale rassen die bijna nergens meer voor komen en speciaal hier gekweekt worden. Al het vlees gaat ook naar de beste restaurants die Ibiza te bieden heeft. De dieren groeien op in een omgeving zonder chemicaliën en pesticide en voldoende ruimte.

Voor de kids is het erg leuk om te kijken naar de kippen, varkens, paarden en hoe de groente vanaf de kiem naar volwaardige producten gekweekt wordt. Eens in de zoveel tijd is er ook een marktje waarbij alle items van de boerderij geproefd kunnen worden.

Surf Lounge Ibiza

Hoe cool, hier kunnen je kids leren surfen, even iets anders dan op het strand luieren. Surflounge Ibiza ligt direct aan zee maar je start met oefenen op een “flowrider”, dit is een statische golf machine waarbij je al snel de eerste beginselen onder controle hebt. Er zijn verschillende tickets voor families beschikbaar. Met of zonder les erbij, net wat je wilt. Voor de ouders is er een restaurant, normaal zwembad en uiteraard ontbreken de cocktails ook niet. Vanuit een heerlijk relaxt bedje kun je een oogje in het zeil houden ;).

Naast leren surfen kun je er ook terecht om te jetskiën, Flyboarden, Duiken, Subben en voor heerlijke massages.

Opening: 24 maart 2018

Maart en april: zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur
Mei: elke dag van 10:00 tot 21:00 uur
juni – oktober: elke dag vanaf 12:00 uur

Ocean mania

Ocean Mania is het eerste opblaasbare waterpark. Dit is wel voor de wat oudere kids die goed kunnen zwemmen! Het is gelegen in de baai van San Antonio tegenover de beach club Ocean.

Tarieven: €15 voor 45 minuten. €30,- voor een dagpas.
Leeftijd: geen vereiste leeftijd, je moet goed kunnen zwemmen!

Ibiza Jeep Safari

Stoer! Gezellig met het hele gezin de ruige plekjes van Ibiza ontdekken. Tijdens de safari kom je voorbij en stop je bij de meest mooiste plekjes en stranden van Ibiza. Er zijn ook meertalige gidsen aanwezig die jou dingen over Ibiza kunnen vertellen die je, ook al kom je er al jaren, nog niet wist. Rond het middaguur wordt er ook een lunchpauze ingelast en dan krijg je ofwel een broodje op het strand of wordt er wat gegeten in een lokaal restaurant, dat inbegrepen is in de prijs van de tour. Na de lunchpauze krijg je even de tijd om een verfrissende duik te nemen op één van de mooiste stranden in het noorden van het eiland.

Aquarium Cap Blanc

Hoe leuk om samen met je gezin je te begeven in de Middellandse Zee met heel veel verschillende vissen en zeeplanten. Ook nog eens erg informatief omdat je door alle informatieborden veel kan opsteken over allerlei soorten vissen.

Openingstijden:
Van mei t/m oktober: 10.00 – 22.00
November t/m april: ´s zaterdags van 10.00 – 14.00

Tarieven:
Volwassenen: € 4,80
Kinderen (4-12 jaar): € 2,80

Waterpark Aquamar

Plezier voor het hele gezin in dit gave waterpark, met te gekke glijbanen zoals de Kamikaze en de Black Hole. Daarnaast is er ook genoeg te doen voor de allerkleinste (oa babybad). Je kan er heerlijk zonnen op de grasvelden, een lekker hapje eten in de restaurants en er is een leuke speeltuin aanwezig.

Je kan er goed parkeren en anders kan je bus nummer 14 pakken die om de 20 minuten rijdt.

Openingstijden:
Begin juni t/m eind september vanaf 10 uur tot 17.30 uur en in het hoogseizoen tot 18 uur.

Tarieven:
Volwassenen: €18
Kinderen: €10

Go Karts

Een dag geen zin in aan het strand te liggen of is het wat minder weer…. Ga dan lekker racen bij Go Karts. Voor de kleinste zijn er Electric, Duo en Baby karts en voor de stoere kids zelfs 400cc karts.

Openingstijden
April, mei en oktober: 10.00 – 21.30
Juni tot september: 10.00 – 22.30

November tot maart:
Maandag tot zondag: 10.00 – 20.30
Vrijdag: 16.00 – 20.30

Acrobosc

Zin in actie en samen je vrienden of met het gezin? Dan moet je echt naar Acrobosc Ibiza in Santa Eulalia gaan. Je kan er over touwen lopen, van kabels af glijden en nog veel meer spannende dingen doen. Safety first, want je zit uiteraard goed vast. Het park beschikt over drie verschillende parcours en het duurt circa drie uur om het hele parcours af te leggen. Super leuk dagje uit en door de bomen ben je goed beschut voor de zon.

Tarieven:
Groene parcours (-3 jaar): €10
Blauw parcours (kinderen & volwassenen): €10
Rood parcours (volwassenen): €15
Blauw + rood parcours: €20

Ibiza Karting

Ben je in de buurt van Sant Antoni met je kids of met een hele groep dan kun je je uitleven bij Ibiza Karting. Ze hebben hier verschillende type karts beschikbaar en tevens kun je gebruik maken van groepsarrangementen.

Openingstijden
Mei en Okt: elke dag van 10 – 22 uur
Juni en Sept: Elke dag van 10 – 24 uur
Juli en Aug: van 10 – 02:00 uur

Tarieven:
Volwassenen: vanaf €15 en kids €10,-

Airzone Park

Zin in een leuke middag dan moet je zeker naar Airzone Park. Het park 1500m² groot en 65m lang met de grootste Capsules, Cyclonen en Draaikolken. In de Draaikolk is er zelfs plaats genoeg voor een tweede persoon, wat water en heel wat fun! In de cycloon kan je de berg afrollen, op je hoofd of op je rug… Er zijn nog veel meer activiteiten te beleven. Durf jij het aan?

Openingstijden
Mei t/m september: 11.00 – 23.00

Tips
Voor slechts €8 per persoon komen ze je bij je hotel oppikken
(Indien je hotel buiten San Antonio ligt, betaal je een toeslag van €5)

Cor en Don
Cor en Don
Cor en Don