Parkeren in Ibiza

Parkeren in Ibiza

Vergeet de parkeermeters in Ibiza-stad en kies voor het gemak van ElParking. Met deze app kun je je parkeerplaats via je smartphone betalen. De parkeertijd start op het moment dat je de auto parkeert. Wanneer de tijd bijna is verstreken, krijg je een melding. Als je vroegtijdig vertrekt, dan wordt de ongebruikte tijd vergoed. Eenvoudig, snel en gemakkelijk mobiel parkeren en betalen voor de werkelijke parkeertijd. Tip: waar u ook heen gaat op vakantie vind u beschikbare parkeerplekken, op deze site hoeft u alleen uw bestemming, de tijd en datum van aankomst in te vullen en u krijgt een overzicht van beschikbare plek door middel van keen kaart Parkopedia.es

Es Pratet

Grote parkeerplaats in de buurt van de haven. De parkeerplaats is 24/7 open en heeft maar liefst 1.100 parkeerplekken.

Extreme Sports Biking
Snowboarding
In de straten

Bij de witte lijnen kunt u gratis parkeren. Bij de blauwe lijnen moet u betalen en mag u maximaal 2 uur blijven staan. Bij een gele streep is parkeren verboden.

experience the passion

Ibiza and Formentera from the air

IKEA

Achter de IKEA kun je gratis parkeren. De parkeerplaats heeft zo’n 900 plaatsen. Het is een kwartiertje lopen naar het centrum, maar er rijden ook pendelbussen.

Ibiza stad

Parque de la Reina Sofia is een goede optie. Deze parkeergarage bevindt zich in Ibiza stad en is 24 uur per dag open. Een uur parkeren kost hier € 1,-. Best goedkoop dus!

Camara Municipal de Eivissa ligt wat verder van het centrum, maar je kunt hier voor € 0,50 per uur parkeren.

Cor en Don
Cor en Don
Cor en Don