Spaans leren

Voel meer controle in alledaagse situaties in Spanje in 10 weken

Voel meer controle in alledaagse situaties in Spanje in 10 weken

Ontdek onze nieuwe taalcursus Spaans bij MyIbiza! Verbeter je taalvaardigheden en geniet nog meer van je verblijf op Ibiza. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze cursus biedt praktische oefeningen, nuttige woordenschat en culturele inzichten. Leer communiceren met de lokale bevolking, bereid je voor op professionele uitdagingen of verbreed gewoon je culturele horizon. Onze ervaren docenten zorgen voor een interactieve en dynamische leerervaring, waarbij je zelfvertrouwen opbouwt in het spreken van Spaans. Schrijf je in en ontdek de wereld van de Spaanse taal en cultuur tijdens je verblijf op Ibiza.

Start nu!

“Ik wil Spaans leren, maar ik heb het te druk en ik denk niet dat ik de tijd heb om me te binden.”

Ontdek nu ons revolutionaire Spaanse cursusprogramma dat je in slechts 20 minuten per dag enorme resultaten oplevert! Vergeet het idee van urenlang studeren, want met ons exclusieve dagelijkse studieplan zul je een ware transformatie ervaren in je zelfvertrouwen en geluk tijdens je verblijf in Spanje. Onze studenten zijn verbaasd over de vooruitgang die ze boeken in slechts 10 weken. Met behulp van effectieve leermethoden, interactieve oefeningen en gerichte lessen krijg je de juiste tools om de Spaanse taal snel en efficiënt te beheersen. Ons programma is ontworpen om je dagelijkse routine niet te verstoren, zodat je gemakkelijk kunt genieten van de rest van je tijd op Ibiza. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je met slechts 20 minuten per dag een meester wordt in het Spaans!

Hoe werkt het?

Krijg direct toegang tot het online programma van de Spaans cursus en mobiele apps.

Volg de verschillende leeractiviteiten van ons stapsgewijze dagelijkse studieplan en doorloop ons beproefde Spaanse curriculum.

Voel je in slechts 10 weken zelfverzekerder en heb meer controle over alledaagse situaties in Spanje.

¡Hola!
Ik ben je Spaanse coach en ik ben hier om je te helpen je Spaans naar een hoger niveau te tillen.

Ik doe wat ik doe omdat ik, net als jij, ooit ook een verdwaalde man in de stad was die een nieuw leven probeerde te beginnen in een vreemde stad en ik begrijp hoe vreselijk intimiderend het is om een ​​nieuwe taal te leren EN je aan te passen aan een andere cultuur op de dezelfde tijd.

Na 6 jaar professioneel Spaans te hebben gecoacht, mijn methoden te hebben onderzocht en verbeterd, heb ik een versneld systeem ontdekt en ontwikkeld dat meer dan 300 studenten uit 27+ landen heeft geholpen Spaans te spreken en meer van hun leven in Spanje te genieten.

Nu heb ik dit eenvoudige, gemakkelijk te volgen programma Spaans van 10 weken gemaakt om je te helpen een onmiddellijke verbetering te zien in je zelfvertrouwen om Spaans te spreken, je “expat-bubbel” te laten barsten en meer plezier te hebben in het leven in Spanje. het volgende niveau.

Gratis Intake Gesprek Voor Een Cursus Spaans!

Klaar om de taalbarrière in Spanje te doorbreken, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Er zijn zoveel opties zoals boeken of apps, online of in persoon, en basis of intensief programma. Dit kan overweldigend zijn, vooral als je al een druk leven hebt met werk en familie. Maar we willen je helpen! Onze Spaanse coach, kan je helpen bij het vinden van de beste leermethode die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Tijdens een gratis 15-minuten consult zal hij een specifiek plan voor jou maken dat je meteen kunt implementeren. Dit is een waardevol gesprek zonder verkooppraatjes. Gebruik de kalender hieronder om je gratis consult te boeken en krijg duidelijkheid over je Spaanse leertraject.