The Boat Rental Ibiza2023-07-06T12:00:34+00:00

The Boat Rental Ibiza

Een ultieme ervaring op zee!

Een ultieme ervaring op zee!

Huur een boot op Ibiza en geniet van de prachtige omgeving vanaf het water. Met onze twee locaties kun je gemakkelijk inschepen en met je vrienden een onvergetelijke boottocht maken. Verken de adembenemende kustlijn, ontdek afgelegen baaien en verborgen stranden, en geniet van zonsondergangen die je vanaf het water kunt bewonderen.

Dé botenverhuurder voor Nederlanders

Geniet van de prachtige plekken op Ibiza door het huren van een boot bij The Boat Rental Ibiza. Met onze twee locaties kun je gemakkelijk inschepen en samen met je vrienden een heerlijke boottocht maken door de betoverende wateren van het eiland. Onze boten zijn goed onderhouden en van hoge kwaliteit, en je hebt de vrijheid om je eigen route te bepalen en op je eigen tempo te genieten van de idyllische baaien en stranden.

Bij The Boat Rental Ibiza begrijpen we dat een boot huren betaalbaar moet zijn, daarom bieden we verschillende huuropties. Je kunt al een boot op Ibiza huren vanaf € 600,- voor acht uur varen, waardoor je een geweldige bootervaring kunt hebben zonder je budget te overschrijden.

Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en laat je meeslepen door de schoonheid van Ibiza vanaf het water. Creëer onvergetelijke herinneringen en geniet van de vrijheid en het avontuur dat een boottocht op Ibiza te bieden heeft.

experience the sea

Kennis maken met TheBoatRental

Met of zonder een Nederlandse kapitein?

Varen met een schipper is de perfecte optie als je wilt ontspannen op de prachtige Balearen, maar geen ervaring hebt met het zelf varen van een boot. Bij ons kun je achterover leunen en genieten terwijl onze professionele Nederlandse schipper je rondvaart in een comfortabele motorboot. Laat alle zorgen los en laat je verwennen met een zorgeloze en plezierige vaarervaring.

Om jullie dag compleet te maken, bieden we ruime catering-opties aan boord van de boot. Laat je verwennen met een heerlijke maaltijd of geniet van een selectie van smakelijke hapjes en verfrissende drankjes.

Dus laat jezelf verwennen met de luxe van varen met een schipper en geniet van heerlijk eten en drinken aan boord. Ervaar de ultieme ontspanning en verwennerij terwijl je de prachtige kustlijn van de Balearen verkent.

Handig om te weten voordat je vertrekt

Praktische informatie

Heb ik een vaarbewijs nodig?2022-12-21T15:24:35+00:00

Ja, een vaarbewijs is wel nodig. Geen Vaarbewijs? Huur dan een kapitein in!

Mag ik eten en drinken meenemen?2022-12-21T15:25:21+00:00

Ja, dat mag zeker. Picknick gezellig aan boord! Het is ook mogelijk om te lunchen op Formentera of bij een baai om Ibiza

Hoe laat word ik verwacht in de haven?2022-12-21T15:27:06+00:00

Jullie worden 10 uur verwacht in de haven. Te vroeg? Dan kunnen we ook om 11 uur vertrekken.

Hoeveel drinken is er aan boord?2022-12-21T15:28:14+00:00

Wij hebben een zak ijsblokjes en verschillende blikjes (12 stuks) zoals cola, water en bier aan boord.

Wat gebeurt er met mijn betaling bij slecht weer?2022-12-21T15:29:18+00:00

Bij heftige en langdurige regen of onweer kan een boeking kosteloos worden verplaatst naar een andere datum, kosteloos annuleren is bespreekbaar. Tot 24 uur voor aanvang van de vaart is het sowieso mogelijk kosteloos te annuleren.

Cor en Don
Ga naar de bovenkant