Vliegen naar Ibiza

Vliegen naar Ibiza

Het is erg handig om je vliegticket te vinden en te boeken naar Ibiza. Je kunt natuurlijk ook met de auto gaan, met de boot, te voet of met de fiets. Maar het loont om via My Ibiza te zoeken en te boeken naar de beste vliegtickets. Je boekt deze vliegtickets via verschillende gerenommeerde vliegmaatschappijen.

Vliegen naar Ibiza

Vliegen naar Ibiza kan vanaf verschillende luchthavens en met verschillende maatschappijen.
Vind jouw all inclusive vakantie hier

Zo vlieg je met Transavia van zowel Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar Ibiza. TUI vliegt tussen Amsterdam Schiphol en Ibiza. KLM biedt tegenwoordig ook rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Ibiza aan. Vueling vliegt in de zomermaanden rechtstreeks tussen Amsterdam en Ibiza. Beste deals op korte termijn

Low budget naar Ibiza vliegen kan met Ryanair. Deze maatschappij vliegt zowel van Eindhoven als vanaf Brussel naar het internationale vliegveld van Ibiza. Wie vanuit België of Duitsland kan/wil vertrekken die heeft nog meer mogelijkheden, zoals met Ryanair vanaf Weeze of met Condor of TUIfly vanaf Düsseldorf International Airport. Kijk hier voor de goedkoopste vliegtickets

Vliegen naar Ibiza doe je vaak al binnen twee uur. De schema tijd is vaak iets langer (2,5 uur), maar in de praktijk zul je meestal iets te vroeg aankomen als je op tijd vertrekt. Boek hier jouw vakantie

TIP!! Houd er rekening mee dat Düsseldorf Weeze Airport in Weeze ligt en Düsseldorf International Airport in Düsseldorf gevestigd is. Het zou vervelend zijn dat je op het verkeerde vliegveld staat.

Extreme Sports Biking
experience the passion

Ibiza and Formentera from the air

Aankomst

Ibiza Airport ligt in het zuiden van het eiland Ibiza, op een kilometer of zes van Ibiza-Stad. Indien je een pakketreis inclusief transport naar de accommodatie geboekt hebt zul je bij de aankomsthal opgewacht worden door de host(ess) van de reisorganisatie waar je geboekt hebt. Hij/zij zal je in dat geval de bus, minibus of taxi wijzen waarmee je naar je accommodatie gebracht wordt. Indien het met een bus/touringcar is dan wordt er vaak naar meerdere accommodaties gereden. Dit kan de transfertijd doen oplopen.

Op eigen houtje Ibiza Airport verlaten kan natuurlijk ook. Taxi’s staan buiten de terminal klaar om je naar je eindbestemming op Ibiza te brengen.

Een goedkopere manier van reizen is per bus. Overdag rijdt er een bus ieder half uur naar Ibiza-Stad. Van daaruit kun je per bus doorreizen naar o.a. San Antonio, St. Rafael, Santa Eulalia, Cala Llonga en Santa Agnes.

Cor en Don
Cor en Don
Cor en Don