Welkom bij het weerbericht voor Ibiza! Hieronder vindt u de weersvoorspelling voor de komende week, van woensdag 12 juli tot en met woensdag 19 juli.

De komende dagen kunnen bezoekers van het eiland genieten van overwegend zonnig weer, afgewisseld met gedeeltelijk bewolkte momenten. De temperaturen zullen variëren tussen aangename 29°C en 33°C overdag, en de nachten zullen mild zijn met temperaturen rond 22°C tot 24°C. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen op de prachtige stranden, te genieten van buitenactiviteiten en te profiteren van de stralende zon op dit prachtige eiland in de Middellandse Zee.

Woensdag: Verwacht overwegend zonnig weer met temperaturen tussen 31°C overdag en 24°C ’s nachts. Geniet van de stralende zon en de warme temperaturen op het eiland.

Donderdag: Het weer zal gedeeltelijk bewolkt zijn, met temperaturen rond de 30°C overdag en 23°C ’s nachts. Verwacht een mix van zon en wolken. Een perfecte dag om te genieten van buitenactiviteiten met aangename temperaturen.

Vrijdag: Het wordt een zonnige dag met temperaturen die stijgen tot 29°C en dalen tot 22°C. Perfect weer om naar het strand te gaan en te ontspannen onder de stralende zon.

Zaterdag: Verwacht opnieuw zonnig weer met temperaturen rond de 31°C overdag en 23°C ’s nachts. Geniet van het mooie weer en maak gebruik van de warme temperaturen om te zwemmen en te zonnebaden.

Zondag: Het weer zal gedeeltelijk bewolkt zijn met temperaturen van ongeveer 30°C overdag en 24°C ’s nachts. Verwacht een mix van wolken en zonneschijn. Plan een avontuurlijke dag en verken de natuurlijke schoonheid van het eiland.

Maandag: Het wordt een zonnige dag met temperaturen stijgend tot 31°C overdag en 23°C ’s nachts. Geniet van het prachtige weer en maak een wandeling langs de kust of ontdek de charmante straatjes van de oude stad.

Dinsdag: Verwacht opnieuw zonnig weer met temperaturen van ongeveer 33°C overdag en 24°C ’s nachts. Het wordt warm, dus zorg ervoor dat je voldoende water drinkt en jezelf beschermt tegen de zon tijdens buitenactiviteiten.

Woensdag: Het blijft zonnig met temperaturen rond de 32°C overdag en 24°C ’s nachts. Geniet van het prachtige weer op Ibiza en maak gebruik van de mooie omstandigheden voor strandactiviteiten of een ontspannen dag aan het zwembad.

Houd er rekening mee dat het weer altijd kan veranderen, dus het is goed om de actuele voorspellingen in de gaten te houden tijdens uw verblijf op Ibiza. Geniet van uw tijd op het eiland en maak mooie herinneringen!

Ontdek de vrijheid op wielen: Huur nu jouw droomauto HIER!