Welkom bij het weerbericht voor Ibiza! Van woensdag 16 augustus tot en met woensdag 23 augustus.
De komende week belooft een aangename mix van zonnige dagen en momenten met bewolking. Bereid je voor op een gevarieerde week vol prachtige uitzichten en perfecte omstandigheden om het eiland te verkennen.

Woensdag – Gedeeltelijk Bewolkt (29°C – 23°C)
We starten onze week op Ibiza met gedeeltelijk bewolkte hemel. Verwacht een maximumtemperatuur van 29°C, ideaal voor een ontspannen dag op het strand of om deel te nemen aan avontuurlijke activiteiten. ’s Nachts koelt het af tot 23°C, zodat je kunt genieten van een comfortabele nachtrust.

Donderdag – Overwegend Zonnig (29°C – 22°C)
Op donderdag kunnen we uitkijken naar overwegend zonnig weer. De zon zal schijnen met een maximumtemperatuur van 29°C overdag. Dit is een geweldige kans om te genieten van de prachtige landschappen van Ibiza of een wandeling te maken door de charmante straten van Ibiza-stad. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 22°C.

Vrijdag – Gedeeltelijk Bewolkt (31°C – 23°C)
Vrijdag brengt opnieuw gedeeltelijk bewolkte luchten. Verwacht een maximumtemperatuur van 31°C, wat het een perfecte dag maakt om te genieten van het bruisende strandleven of om een boottocht rond het eiland te maken. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 23°C.

Zaterdag – Overwegend Zonnig (31°C – 23°C)
Het weekend begint met overwegend zonnig weer. Verwacht een maximum van 31°C overdag, perfect om te ontspannen en te genieten van de vele activiteiten die Ibiza te bieden heeft. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 23°C.

Zondag – Overwegend Zonnig (31°C – 23°C)
Zondag blijft het weer overwegend zonnig, met temperaturen vergelijkbaar met de voorgaande dagen. Verwacht een maximum van 31°C overdag, ideaal om te genieten van een dag vol plezier aan zee. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 23°C.

Maandag – Zonnig (31°C – 23°C)
Op maandag kunnen we opnieuw uitkijken naar zonnig weer. Verwacht een maximumtemperatuur van 31°C, waardoor het een perfecte gelegenheid is om de betoverende stranden van Ibiza te verkennen of te genieten van het bruisende nachtleven. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 23°C.

Dinsdag – Zonnig (31°C – 24°C)
Dinsdag brengt opnieuw een dag vol zonneschijn. Verwacht een maximumtemperatuur van 31°C, ideaal om te ontspannen op het strand en te genieten van de zeebries. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 24°C.

Woensdag – Zonnig (30°C – 24°C)
We sluiten onze week af met een laatste dag vol zonneschijn op woensdag. Verwacht een maximumtemperatuur van 30°C, waardoor het een aangename dag is om je verblijf op Ibiza af te ronden. Geniet nog een keer van de zon en de sfeer voordat je vertrekt. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 24°C.

Dat was het voor ons weerbericht van Ibiza! We hopen dat je klaar bent om te genieten van een week vol zonnige dagen en af en toe wat bewolking op dit prachtige eiland. Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen de zon en voldoende water mee te nemen terwijl je alles ontdekt wat Ibiza te bieden heeft. Veel plezier!

Ontdek de vrijheid op wielen: Huur nu jouw droomauto HIER!