Welkom bij het weerbericht voor Ibiza! Van woensdag 19 juli tot en met woensdag 26 juli.
We nemen je mee op een reis door de komende week om je voor te bereiden op het diverse weer dat je te wachten staat. Dus pak je zonnebril, paraplu en zomerse outfits in, want het wordt een week vol verrassingen.

Woensdag – Overwegend Zonnig (32°C – 24°C)
We starten de week op Ibiza met overwegend zonnig weer. Verwacht stralende zonneschijn en warme temperaturen van ongeveer 32°C. Perfect om te ontspannen op de prachtige stranden en te genieten van het kristalheldere water. ’s Nachts blijft het mild met een minimum van 24°C.

Donderdag – Overwegend Zonnig (32°C – 24°C)
Op donderdag blijft het weer op Ibiza stabiel, met opnieuw overwegend zonnig weer. De temperatuur blijft rond de 32°C, waardoor het ideaal is om buitenactiviteiten te ondernemen en de schoonheid van het eiland te verkennen. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimumtemperatuur van 24°C.

Vrijdag – Gedeeltelijk Bewolkt (31°C – 24°C)
Op vrijdag kunnen we enkele wolken verwachten die de blauwe hemel sieren, maar het blijft nog steeds warm met een maximumtemperatuur van 31°C. Neem je strandlaken en zonnebrandcrème mee, want de zon laat zich nog steeds zien. ’s Nachts koelt het af tot 24°C.

Zaterdag – Verspreide Onweersbuien (30°C – 24°C)
Op zaterdag is er een verandering in het weerpatroon. Verspreide onweersbuien worden verwacht, maar het blijft warm met een maximumtemperatuur van 30°C. Het is verstandig om een paraplu mee te nemen als je van plan bent om naar buiten te gaan. ’s Nachts blijft de temperatuur stabiel rond 24°C.

Zondag – Gedeeltelijk Bewolkt (31°C – 24°C)
Op zondag keert het weer terug naar gedeeltelijk bewolkt met een maximumtemperatuur van 31°C. Dit is een geweldige kans om te genieten van de prachtige stranden en de natuur van Ibiza. Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen de zon. ’s Nachts blijft het mild met een minimum van 24°C.

Maandag – Overwegend Zonnig (33°C – 24°C)
Op maandag kunnen we ons weer verheugen op overwegend zonnig weer met iets hogere temperaturen. Verwacht een maximum van 33°C, dus zorg ervoor dat je voldoende water bij je hebt om gehydrateerd te blijven. ’s Nachts koelt het af tot 24°C.

Dinsdag – Overwegend Zonnig (31°C – 23°C)
De dinsdag brengt ons opnieuw overwegend zonnig weer met iets lagere temperaturen. Verwacht een maximum van 31°C en een minimum van 23°C ’s nachts. Dit is een perfecte dag om te genieten van het bruisende nachtleven van Ibiza of om te ontspannen op een rustig strand.

Woensdag – Gedeeltelijk Bewolkt (29°C – 23°C)
We sluiten de week af met gedeeltelijk bewolkt weer op woensdag. De temperaturen dalen een beetje tot ongeveer 29°C, maar het blijft warm en aangenaam. Dit is een geweldige gelegenheid om de verborgen pareltjes van het eiland te ontdekken en te genieten van een ontspannen dag.

Dat was het voor ons weerbericht van Ibiza! We hopen dat je er klaar voor bent om de veelzijdigheid van het weer op dit prachtige eiland te ervaren. Vergeet niet om je aan te passen aan de veranderende omstandigheden en te genieten van alles wat Ibiza te bieden heeft. Veel plezier!

Ontdek de vrijheid op wielen: Huur nu jouw droomauto HIER!