Welkom bij het weerbericht voor Ibiza! Van donderdag 2 augustus tot en met donderdag 9 augustus.
We nemen je mee op een reis door de komende week, waarbij je kunt genieten van een zomerse mix van zonneschijn en wolken. Bereid je voor op aangename temperaturen en prachtige dagen op dit paradijselijke eiland.

Woensdag – Gedeeltelijk Bewolkt (31°C – 24°C)
We beginnen onze week op Ibiza met gedeeltelijk bewolkte hemel. Verwacht een aangename maximumtemperatuur van 31°C, perfect om te ontspannen op de prachtige stranden of deel te nemen aan watersportactiviteiten. ’s Nachts koelt het af tot een comfortabele 24°C, wat voor een aangename nachtrust zorgt.

Donderdag – Overwegend Zonnig (31°C – 23°C)
Op donderdag kunnen we ons verheugen op overwegend zonnig weer. De zon zal stralen met een maximumtemperatuur van 31°C overdag. Een geweldige gelegenheid om te genieten van de adembenemende uitzichten vanaf de kliffen of een ontspannen dag op een afgelegen strand. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 23°C.

Vrijdag – Gedeeltelijk Bewolkt (28°C – 22°C)
Op vrijdag krijgen we een mix van zon en wolken. Verwacht een maximumtemperatuur van 28°C, wat iets koeler is dan de voorgaande dagen. Dit biedt een perfecte gelegenheid om het binnenland te verkennen en de charmante dorpjes van Ibiza te ontdekken. ’s Nachts koelt het af tot 22°C.

Zaterdag – Zonnig (29°C – 21°C)
Het weekend begint met een zonnige zaterdag. De zon zal helder schijnen met een maximum van 29°C. Dit is een geweldige dag om te genieten van een boottocht rond het eiland of een wandeling door de weelderige natuur van Ibiza. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 21°C.

Zondag – Zonnig (30°C – 23°C)
Zondag wordt opnieuw een zonnige dag op Ibiza. Verwacht een maximumtemperatuur van 30°C, ideaal om te ontspannen op het strand en te genieten van de verfrissende zeebries. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 23°C.

Maandag – Zonnig (29°C – 23°C)
Op maandag kunnen we ons verheugen op een dag vol zonneschijn. De temperatuur stijgt weer tot 29°C, waardoor het een perfecte dag is voor een bezoek aan de beroemde hippiemarkten van Ibiza of een wandeling door de historische straten van Ibiza-stad. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 23°C.

Dinsdag – Zonnig (30°C – 23°C)
Dinsdag wordt opnieuw een stralende dag met zonnig weer. Verwacht een maximumtemperatuur van 30°C, ideaal om de dag door te brengen in een strandclub of om te genieten van het bruisende nachtleven van Ibiza. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 23°C.

Woensdag – Zonnig (31°C – 24°C)
We sluiten onze week af op woensdag met zonnig weer. Verwacht een maximumtemperatuur van 31°C, waardoor je de laatste dag van je verblijf op Ibiza in stijl kunt doorbrengen. Geniet nog een keer van de zon en de prachtige stranden voordat je vertrekt. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 24°C.

Dat was het voor ons weerberichtop Ibiza! We hopen dat je klaar bent om te genieten van een week vol zonneschijn en warme temperaturen op dit prachtige eiland. Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen de zon en voldoende water mee te nemen terwijl je alles ontdekt wat Ibiza te bieden heeft. Veel plezier!

Ontdek de vrijheid op wielen: Huur nu jouw droomauto HIER!