Welkom bij het weerbericht voor Ibiza! Van donderdag 27 juli tot en met woensdag 3 augustus.
We nemen je mee op een reis door de komende week, waarbij de zon het stralende middelpunt is. Bereid je voor op dagen vol warmte en heldere luchten terwijl we het weer op Ibiza verkennen.

Donderdag – Gedeeltelijk Bewolkt (29°C – 22°C)
We beginnen onze reis op donderdag met gedeeltelijk bewolkte luchten. De temperatuur bereikt een aangename 29°C, perfect om van het buitenleven te genieten. ’s Nachts koelt het af tot 22°C, wat een comfortabele slaapomgeving biedt.

Vrijdag – Zonnig (31°C – 22°C)
Op vrijdag zet de zon haar stralende gezicht op met een zonovergoten dag op Ibiza. Verwacht een heerlijke 31°C overdag, ideaal voor ontspanning op de prachtige stranden van het eiland. ’s Nachts blijft het aangenaam warm met 22°C.

Zaterdag – Zonnig (31°C – 23°C)
Het weekend begint met een stralende zaterdag. De zon schijnt helder en de temperatuur stijgt tot 31°C. Dit is het perfecte moment om de vele strandclubs en bruisende activiteiten van Ibiza te verkennen. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 23°C.

Zondag – Gedeeltelijk Bewolkt (31°C – 24°C)
Op zondag wordt het weer iets afwisselender met gedeeltelijk bewolkte luchten. De temperatuur blijft aangenaam warm met 31°C overdag. Geniet van de zonnestralen terwijl je de adembenemende natuurlijke schoonheid van Ibiza ontdekt. ’s Nachts koelt het af tot 24°C.

Maandag – Gedeeltelijk Bewolkt (29°C – 23°C)
Op maandag blijft het weer gedeeltelijk bewolkt. Verwacht een maximum van 29°C, een welkome afkoeling na een paar warme dagen. Dit is een perfecte gelegenheid om te genieten van rustige momenten op het strand en het ontdekken van charmante dorpjes op het eiland. ’s Nachts blijft het aangenaam met 23°C.

Dinsdag – Overwegend Zonnig (31°C – 23°C)
Op dinsdag keert de zon terug in volle glorie, met overwegend zonnig weer. De temperatuur stijgt weer tot 31°C, waardoor het een uitstekende dag is voor watersportactiviteiten of een boottocht rond het eiland. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 23°C.

Woensdag – Zonnig (30°C – 23°C)
We sluiten onze week af op woensdag met een stralende dag vol zonneschijn. Verwacht een maximumtemperatuur van 30°C, waardoor je genoeg warmte hebt om van het strand en de zee te genieten. ’s Nachts blijft het aangenaam met 23°C.

Donderdag – Overwegend Zonnig (29°C – 23°C)
Terwijl onze week op Ibiza eindigt, blijft de zon aanwezig met overwegend zonnig weer. Verwacht een aangename temperatuur van 29°C, ideaal om de laatste dag van je vakantie te vullen met onvergetelijke ervaringen. ’s Nachts blijft het warm met 23°C.

We hopen dat je genoten hebt van ons weerbericht van Ibiza en dat je klaar bent om te ontspannen en te genieten van de zon op dit prachtige eiland! Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen de zon en voldoende water mee te nemen tijdens je verblijf. Veel plezier!

Ontdek de vrijheid op wielen: Huur nu jouw droomauto HIER!