Welkom bij het weerbericht voor Ibiza! Van woensdag 13 september tot en met woensdag 20 september.
Deze week belooft een uitdagend weerbeeld, met verspreide onweersbuien en wisselende omstandigheden. Laten we de week bekijken en zien hoe je je het beste kunt voorbereiden op Ibiza.

Woensdag – Verspreide Onweersbuien (27°C – 21°C)
We beginnen de week met verspreide onweersbuien op woensdag. Verwacht een maximumtemperatuur van 27°C overdag, maar wees voorbereid op regen en onweer. Het is een goed idee om binnen te blijven of regenkleding mee te nemen als je naar buiten gaat. ’s Nachts blijft het koel met een minimum van 21°C.

Donderdag – Verspreide Onweersbuien (26°C – 22°C)
Op donderdag zet het wisselvallige weer door met opnieuw verspreide onweersbuien. Verwacht temperaturen tot 26°C overdag en houd rekening met natte omstandigheden. Het is verstandig om je plannen aan te passen aan het weer en binnenactiviteiten te overwegen. ’s Nachts blijft het relatief warm met een minimum van 22°C.

Vrijdag – Onweersbui (25°C – 21°C)
Vrijdag brengt een onweersbui met zich mee. Verwacht een maximumtemperatuur van 25°C overdag, met regen en onweer in de omgeving. Zorg ervoor dat je voorbereid bent op natte omstandigheden en mogelijke verstoringen in je plannen. ’s Nachts blijft het koel met een minimum van 21°C.

Zaterdag – Gedeeltelijk Bewolkt (28°C – 22°C)
Het weekend begint met verbetering in het weer, met gedeeltelijk bewolkte luchten op zaterdag. Verwacht een maximumtemperatuur van 28°C overdag, wat een aangename dag belooft. Dit is een goed moment om te genieten van het strand en buitenactiviteiten. ’s Nachts blijft het comfortabel met een minimum van 22°C.

Zondag – Gedeeltelijk Bewolkt (28°C – 22°C)
Zondag blijft het weer gedeeltelijk bewolkt, met temperaturen stijgend tot 28°C overdag. Dit is een geweldige dag om het eiland te verkennen en te genieten van de lokale bezienswaardigheden. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 22°C.

Maandag – Overwegend Bewolkt (27°C – 21°C)
Op maandag kunnen we ons verwachten aan overwegend bewolkte luchten. Verwacht een maximumtemperatuur van 27°C overdag. Dit is een dag waarop je kunt genieten van binnenactiviteiten of de charmante dorpen van Ibiza kunt verkennen. ’s Nachts blijft het relatief warm met een minimum van 21°C.

Dinsdag – Verspreide Onweersbuien (28°C – 21°C)
Dinsdag brengt opnieuw verspreide onweersbuien met zich mee. Verwacht een maximumtemperatuur van 28°C overdag, maar wees voorbereid op regen en onweer. Blijf veilig en vermijd buitenshuis activiteiten als het weer onstabiel is. ’s Nachts blijft het relatief warm met een minimum van 21°C.

Woensdag – Verspreide Onweersbuien (27°C – 21°C)
We sluiten onze week af met nog een dag van verspreide onweersbuien op woensdag. Verwacht een maximumtemperatuur van 27°C overdag, met mogelijke neerslag en onweer. Zorg ervoor dat je voorbereid bent op de weersomstandigheden als je van plan bent naar buiten te gaan. ’s Nachts blijft het relatief warm met een minimum van 21°C.

Dat was het voor ons weeravontuur op Ibiza! Het wordt een week van uitdagend weer, met verspreide onweersbuien en wisselende omstandigheden. Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen het weer en wees flexibel met je plannen, vooral op dagen met onstabiel weer. Blijf veilig en geniet van je tijd op dit prachtige eiland!

Ontdek de vrijheid op wielen: Huur nu jouw droomauto HIER!