Welkom bij het weerbericht voor Ibiza! Van woensdag 6 september tot en met woensdag 13 september.
Deze week wordt gekenmerkt door een mix van zon en bewolking, met een verrassing in de vorm van verspreide onweersbuien aan het einde van de week. Laten we eens kijken naar wat je te wachten staat.

Woensdag – Zonnig (27°C – 22°C)
We beginnen onze week op Ibiza met stralende zonneschijn. Verwacht een maximumtemperatuur van 27°C, wat betekent dat je kunt genieten van een dag vol buitenactiviteiten. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 22°C.

Donderdag – Overwegend Zonnig (27°C – 21°C)
Op donderdag kunnen we ons verheugen op overwegend zonnig weer. De zon zal hoog aan de hemel staan met een maximumtemperatuur van 27°C overdag. Dit is een geweldige kans om te ontspannen op de stranden van Ibiza of de pittoreske dorpjes te verkennen. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 21°C.

Vrijdag – Overwegend Zonnig (27°C – 20°C)
Vrijdag brengt opnieuw veel zonneschijn met zich mee. Verwacht temperaturen tot 27°C overdag, ideaal om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Ibiza. ’s Nachts koelt het af tot een aangename 20°C.

Zaterdag – Zonnig (27°C – 22°C)
Het weekend begint met een zonnige dag. Verwacht een maximumtemperatuur van 27°C overdag, perfect om te ontspannen op het strand of te genieten van een verfrissende duik in de zee. ’s Nachts blijft het comfortabel met een minimum van 22°C.

Zondag – Gedeeltelijk Bewolkt (28°C – 22°C)
Zondag brengt een verandering in de vorm van gedeeltelijk bewolkte luchten. Verwacht een maximumtemperatuur van 28°C overdag, wat nog steeds warm is en geweldig om buitenactiviteiten te ondernemen. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 22°C.

Maandag – Gedeeltelijk Bewolkt (28°C – 22°C)
Maandag zet de trend van gedeeltelijk bewolkt weer voort. Verwacht temperaturen tot 28°C overdag, waardoor je kunt genieten van een dag vol avontuur. ’s Nachts blijft het comfortabel met een minimum van 22°C.

Dinsdag – Verspreide Onweersbuien (28°C – 22°C)
Dinsdag brengt een onverwachte wending, want er worden verspreide onweersbuien verwacht. Verwacht een maximumtemperatuur van 28°C overdag, maar wees voorbereid op de mogelijkheid van regen en onweer. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 22°C.

Woensdag – Plaatselijke Onweersbuien (28°C – 22°C)
We sluiten onze week af met plaatselijke onweersbuien op woensdag. Verwacht een maximumtemperatuur van 28°C overdag, maar houd rekening met de weersomstandigheden. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 22°C.

Dat was het voor ons weerbericht van Ibiza! We hopen dat je klaar bent om te genieten van een week met veel zon en een vleugje avontuur aan het einde van de week. Vergeet niet om jezelf voor te bereiden op mogelijke regenachtige dagen en blijf veilig terwijl je alles ontdekt wat Ibiza te bieden heeft. Veel plezier!

Ontdek de vrijheid op wielen: Huur nu jouw droomauto HIER!