Welkom bij het weerbericht voor Ibiza! Van woensdag 9 augustus tot en met woensdag 16 augustus.
De komende week staat in het teken van stralende zonneschijn en subtiele veranderingen in de weersomstandigheden. Bereid je voor op aangename temperaturen en een afwisseling tussen zonnige dagen en momenten met wat bewolking.

Woensdag – Zonnig (29°C – 24°C)
We beginnen onze week op Ibiza met een zonnige woensdag. Verwacht een maximumtemperatuur van 29°C, waardoor het de perfecte dag is om te ontspannen op de prachtige stranden of te genieten van de verkoelende zeebries. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 24°C.

Donderdag – Zonnig (32°C – 24°C)
Op donderdag kunnen we ons opnieuw verheugen op zonnig weer. De zon zal stralen met een aangename maximumtemperatuur van 32°C. Dit is een geweldige gelegenheid om te genieten van de sfeer van Ibiza-stad of om te genieten van een boottocht rond het eiland. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 24°C.

Vrijdag – Zonnig (31°C – 23°C)
Op vrijdag wordt het weer opnieuw gedomineerd door zonnig weer. Verwacht een maximumtemperatuur van 31°C overdag, perfect om te genieten van het kristalheldere water en de zonovergoten stranden van Ibiza. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 23°C.

Zaterdag – Zonnig (31°C – 23°C)
Het weekend begint met een aanhoudende zonnige trend. Zaterdag wordt opnieuw een dag vol zonneschijn met temperaturen van 31°C overdag. Dit is een ideale kans om te genieten van watersportactiviteiten of gewoon te ontspannen op het strand. ’s Nachts blijft het mild met een minimum van 23°C.

Zondag – Zonnig (30°C – 23°C)
Zondag blijft het weer zonnig, met vergelijkbare temperaturen als de voorgaande dagen. Verwacht een maximum van 30°C overdag, perfect voor een ontspannen dag op een afgelegen strand of een wandeling langs de kust. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 23°C.

Maandag – Zonnig (31°C – 23°C)
Op maandag kunnen we opnieuw uitkijken naar een zonnige dag. Verwacht een maximumtemperatuur van 31°C, ideaal voor een dag vol avontuurlijke activiteiten of gewoon om te relaxen. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 23°C.

Dinsdag – Overwegend Zonnig (31°C – 24°C)
Dinsdag brengt een subtiele verandering met zich mee, met overwegend zonnig weer. De temperatuur stijgt tot 31°C overdag, perfect om te genieten van de vele bezienswaardigheden van Ibiza. ’s Nachts blijft het warm met een minimum van 24°C.

Woensdag – Gedeeltelijk Bewolkt (31°C – 24°C)
We sluiten onze week af met een verandering in de lucht. Woensdag wordt gedeeltelijk bewolkt met temperaturen van 31°C overdag. Dit biedt een mooie mix van zon en wolken om van te genieten. ’s Nachts blijft het aangenaam met een minimum van 24°C.

Dat was het voor ons weeravontuur op Ibiza! We hopen dat je klaar bent om te genieten van een week vol zonneschijn en lichte veranderingen in het weer op dit prachtige eiland. Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen de zon en voldoende water mee te nemen terwijl je alles ontdekt wat Ibiza te bieden heeft. Veel plezier!

Ontdek de vrijheid op wielen: Huur nu jouw droomauto HIER!