SLAPEN OP IBIZA

De perfecte slaap plaats

Op Ibiza heb je ontzettend veel verschillende uit accomodaties, waardoor het vaak lastig is om een keuze te maken. Om het wat overzichtelijker te maken helpen we je graag met wat informatie over de verschillende mogelijkheden, zo weet je hopelijk snel wat wel en totaal niet bij je past.

Appartementen

Op Ibiza zijn ontzettend veel appartementen te vinden, voor verschillende doelgroepen. In een appartement heb je een eigen keuken waar je lekker kunt koken, zodat je niet elke avond uit eten hoeft te gaan dit kan redelijk wat kosten besparen! 

Bed & Breakfast

Hou jij meer van een accommodatie met wat meer persoonlijkheid? Dan is een Bed & Breakfast misschien een leuk idee! De naam zegt het misschien al: een plek waar je kunt slapen en ‘s ochtends kunt genieten van een ontbijtje. Het aanbod van Bed & Breakfast is niet heel groot op ibiza, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn! 

Botels

Heb je wel eens op een jacht geslapen? Op Ibiza is niets raar, of bijzonder, dus verleg je grenzen! Op Ibiza is het namelijk mogelijk om op een jacht te slapen. Je wordt wakker en bent direct omringd door een azuurblauwe zee.

Campings

Ibiza beschikt over een aantal super leuke campings, die gelegen zijn in wat kleinere dorpjes, aan de kust! Zo ben je lekker even uit de drukte van de drukke stad. De camping is een perfecte optie. Het maakt uit in welk gezelschap je gaat. Daarnaast is de camping een stuk goedkoper, waardoor je meer geld overhoudt om andere dingen te ondernemen. 

Hotels

Ibiza bezit over ontzettend veel verschillende hotels. Je hebt hotels in de drukte, maar ook hotels die wat meer afgelegen liggen. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Hostels

Nieuwe mensen leren kennen? Ga dan naar een hostel. Je hebt hostels waar je een kamer moet delen, maar je kunt ook een kamer voor jou alleen (en je gezelschap) kiezen.

Villa's

Ibiza kent ontzettend veel villa’s, maar niet elke villa is hetzelfde. Veel associëren het woord villa met luxe en van alle gemakken voorzien. Maar dit klopt niet helemaal, je hebt namelijk genoeg villa’s op Ibiza met een typische Ibicenca-stijl (rustiek/authentiek/hippie) of ze zijn heel huiselijk ingericht.

Agroturismo's

Een agroturismo is een erg bijzondere en originele locatie op Ibiza. Je kunt ze beschouwen als kleinschalige, luxe hotels, gevestigd op het platteland. Het zijn als het ware boerderijtjes die omgebouwd zijn als accommodatie.